Restaurants van Eveline Wu

MOOD By Eveline wu

MOOD heeft een Asian en French cuisine, klassieke uitstraling met een persoonlijk karakter. MOOD by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken. Zowel voor lunch als diner zit je goed bij MOOD. De kaart bestaat vooral uit Aziatische gerechten en de sushi is noemenswaardig. MOOD by Eveline Wu zit op verschillende locaties in Nederland, 2 vestigingen in Eindhoven MOOD Keizersgracht en MOOD Strijp-S, 1 vestiging in Rotterdam MOOD Rotterdam en 1 vestiging in Tilburg MOOD Tilburg.

Mood Streetfood

Mood Streetfood. Zo heet het restaurant van topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven. Het is een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs. Voor zo’n 10 euro heb je een goede Aziatische maaltijd op je bord. Later volgt een speciaal take away gedeelte om het voor de gasten thuis gemakkelijk te maken; mooie rijstgerechten, noedels en salades met een goed stuk vlees, vis of een vegan variant. Op dit moment worden de take away gerechten meegegeven vanuit de grote open keuken. Mood Streetfood zit op verschillende locaties in Nederland, momenteel hebben ze 1 vestiging in Eindhoven Mood Streetfood Eindhoven en 1 vestiging in Leidschendam Mood Streetfood Leidschendam.

Stadspaviljoen

Jong en oud komen al decennia samen in het stadspark. Het Stadspaviljoen is prachtig gelegen aan het stadspark. Stadspaviljoen wil dat iedereen zich thuis voelt, het maakt niet uit of het voor een borrel, lunch of diner is. Zij zorgen altijd dat er een passend plekje is voor de gasten. Stadspaviljoen is gevestigd in Eindhoven naast het stadspark.

Chinees paviljoen You Ning

Chinees paviljoen is van Nanjing aan Eindhoven geschonken als teken van vriendschap. De twee steden hebben al meer dan 37 een zusterstadrelatie. Hier bij You Ning serveren ze gerechten met Aziatische smaken, vervaardigd met de Franse kooktechniek.